Megnyitottunk!

bemutatóterem és gyártóüzem: 9200 Mosonmagyaróvár, Gyertyán utca 18.

AMONSTONE

Az új magyar brend, mely természetes kőből, itthon készült, valamint importált késztermékeket és egyedi gyártmányokat fémjelez. A legmagasabb minőségben, a piac legkedvezőbb árán kínáljuk produktumainkat Magyarország bármely pontján kereskedelmi partnereinken keresztül, vagy akár közvetlenül Önhöz szállítva.

Az AMONSTONE márkanév három fogalomból született:

1.)
AMMONITESZEK –spirális mészvázú ősi puhatestűek.Megkövült házaik gyakran tűnnek fel az általunk feldolgozott kőzetekben. 300 millió éves fosszíliáik sok más őstengeri lény maradványával együtt utánozhatatlan egyediséget adnak alapanyagainknak.

2.)
AMON -egyiptomi főisten, jelképe a kos, melynek szarva az Ammoniteszekhez hasonlóan tekeredik. Ezek a puhatestűek éppen erről kapták nevüket. A kövek többsége pedig éppen Egyiptomból és az Észak-afrikai régióból származik.

3.)
A megmunkálás, feldolgozás Mosonmagyaróváron történik. A cégünk neve MSON Hidegburkoló Kft. Az AMONSTONE márkanévben szereplő betűk tudatosan lettek kiválasztva. Anagramma-szerűen megkevertük, kiegészítettük és a „stone” utótaggal illesztettük össze, melyet könnyű kapcsolatba hozni tevékenységünkkel.

Amilyen megfontolt és tudatos munka volt nevünk kialakítása, csapatunk éppolyan aprólékos figyelemmel és tudatossággal dolgozik azon, hogy  a lehető legjobb termékpalettával, a legnagyobb pontossággal szolgáljuk ki igényeit. A mi dolgunk, hogy gondoljunk arra, amit majd csak ezután szeretne megoldani Otthonával kapcsolatban és mire majd hozzánk fordul, kész megoldást kínáljunk Önnek.