Amonstone

300 millió év története költözik be Önhöz az AMONSTONE termékekkel. Mészkő, márvány, gránit és más ősi természetes kövek szólítják meg és kápráztatják el. Az Ön háza, kertje, lakása, üzlete, irodája nem csak megszépül, de környezettudatos választásával egy új, akár generációkra szóló értékkategóriát választ.

A természet a tenyere alá simul, körbeveszi, szépséggel tölti meg az életét és minden stílusban otthon van Önnél.

Az AMONSTONE mészkő, gránit és márvány alapanyagaiból bármely burkolat vagy felület elkészíthető lakásában, házában, kertjében. Szakértő segítségünkkel bátran választhatja a természetes megoldást. Mindennek ellenálló, időtálló és esztétikus megoldást kínálunk.

Az AMONSTONE természeteskő-termékekkel olyan egészséges harmóniát teremthet az életének legfontosabb színterén, melyre semmilyen gyártott anyag nem ad lehetőséget.

Engedjen a csábításnak és hallgassa otthonában 300 millió év történetét!

Legfontosabb AMONSTONE termékcsoportok

TERMÉSZETES KŐBŐL, SAJÁT ÜZEMÜNKBEN KÉSZÍTETT TERMÉKEK

egyedileg méretre gyártott párkányok, könyöklők, fedlapok

lépcső lapok, korlátok, oszlopok

medence szegélyek,

ágyás peremek,

kandalló és kerti sütő kiegészítők,

bútorlapok, dekorációs elemek,

pultok

TERMÉSZETESKŐ KÉSZTERMÉKEK

homlokzati elemek,

kül- és beltéri padlóburkolatok,

falburkoló elemek kül- és beltéri felhasználásra,

gyalogos és kis terhelésű útépítő elemek,

teraszburkolatok,

térburkolatok,

kerti szegélyelemek,

monolit wellness felszerelések.

Biztosan van olyan is, ami most még csak az Ön vágyaiban szerepel és talán van olyan is, amivel még Önt is meglepjük.

AMONSTONE

Az új magyar brend, mely természetes kőből, itthon készült, valamint importált késztermékeket és egyedi gyártmányokat fémjelez. A legmagasabb minőségben, a piac legkedvezőbb árán kínáljuk produktumainkat Magyarország bármely pontján kereskedelmi partnereinken keresztül, vagy akár közvetlenül Önhöz szállítva.

Az AMONSTONE márkanév három fogalomból született:

1.)
AMMONITESZEK –spirális mészvázú ősi puhatestűek.Megkövült házaik gyakran tűnnek fel az általunk feldolgozott kőzetekben. 300 millió éves fosszíliáik sok más őstengeri lény maradványával együtt utánozhatatlan egyediséget adnak alapanyagainknak.

2.)
AMON -egyiptomi főisten, jelképe a kos, melynek szarva az Ammoniteszekhez hasonlóan tekeredik. Ezek a puhatestűek éppen erről kapták nevüket. A kövek többsége pedig éppen Egyiptomból és az Észak-afrikai régióból származik.

3.)
A megmunkálás, feldolgozás Mosonmagyaróváron történik. A cégünk neve MSON Hidegburkoló Kft. Az AMONSTONE márkanévben szereplő betűk tudatosan lettek kiválasztva. Anagramma-szerűen megkevertük, kiegészítettük és a „stone” utótaggal illesztettük össze, melyet könnyű kapcsolatba hozni tevékenységünkkel.

Amilyen megfontolt és tudatos munka volt nevünk kialakítása, csapatunk éppolyan aprólékos figyelemmel és tudatossággal dolgozik azon, hogy  a lehető legjobb termékpalettával, a legnagyobb pontossággal szolgáljuk ki igényeit. A mi dolgunk, hogy gondoljunk arra, amit majd csak ezután szeretne megoldani Otthonával kapcsolatban és mire majd hozzánk fordul, kész megoldást kínáljunk Önnek.