Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Veronában jártunk a Marmo+Mac kiállításon!

Veronában jártunk a Marmo+Mac kiállításon!

Szuper rendezvény!

Szuper kiállítók!

Nagyon sok szép természetes követ láttunk, nagyon örülök neki, hogy a trend egyre gyorsabban megy a természetes kövek irányába. Nekem talán a legfontosabb, hogy ennek a trendnek az egyik eleme a mészkő! Csodálatos mészkő burkolatokat láttunk, ennek megfelelően forgalmazunk is!

Kiállított az egyiptomi partnerünk is. Sőt Egyiptom közösségi standdal volt jelen. Nekem ez azt jelenti, hogy az egyiptomi bányatulajdonosok egyre jobban összpontosítanak Európára. Amint a www.meszkoesgranit.hu webáruházba láthatjátok, ár-érték arányban megkerülhetetlen lesz az egyiptomi mészkő!

Csodálatos egyiptomi fehér onyxokat is láttunk, nem sokára tudtok nálunk is vásárolni ezekből a csodálatos kövekből.

Amire talán a legjobban szeretném felhívni a figyelmeteket, az az egyik legpiacképesebb  termékünk, a sprengelt mészkő falburkolat!

Ez az a termék, ami talán a legtöbb emberi munkát kívánja (a mai napig kézi vagy félig gépesített technológiával lehet csak gyártani), ezért európai bérek mellett, nem lehet olyan áron gyártani, ami piacképes lehet! Egyiptom is azért tudja versenyképes áron előállítani ezt a sprengelt mészkő fal- burkolatot, mert elég olcsó az emberi munkaerő!

Következő alkalommal teljesen körbejárom a sprengelt mészkő falburkolat gyártás technológiáját!

Üdv.

Klauser Róbert

Keresés