Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mészkő sprengelt falburkolat!

Mészkő sprengelt falburkolat! Kicsit szeretném bemutatni az egyik legszebb és talán a legjobb ár-érték arányú termékünket, a sprengelt mészkő falburkolatot.

Sziasztok!

Kicsit szeretném bemutatni az egyik legszebb és talán a legjobb ár-érték arányú termékünket, a sprengelt mészkő falburkolatot. 

Négy színben kapható, a legvilágosabb Sunny fantázia névre hallgat, egyébként ez a legolcsóbb is. Minél sötétebb a mészkő, annál drágább.

https://meszkoesgranit.hu/sprengelt-meszko-falburkolo-sunny-524

A további színeket nem is szeretném külön bemutatni, ugyanis a webáruházban megtudjátok nézni.

https://meszkoesgranit.hu/sprengelt-falburkolok-138

Talán a legsötétebb szín a sötét antracit, ami még elég kuriózumnak számít a sprengelt mészkövek között.

 

Most dolgozunk a Murexin mérnökeivel a pontos rétegrend kialakításán, hogyha a homlokzati hőszigetelésre kerülnek a sprengelt mészkő termékeink. A homlokzati rendszernek a mészkő burkolattal együtt nem szabad meghaladnia a 40 kg/nm súlyt. 

A sprengelt mészkő falburkoló gyártását a mai napig nem tudták teljes mértékben gépesíteni, a pattintó gép előtt emberek forgatják a követ. Mivel ennyire emberigényes a gyártása, így hazánkban vagy egész Európát nézve sem lehet olcsón előállítani, még úgy sem, hogy itthon maradék anyagból készítik. Ha megnézitek a hazánkban gyártott sprengelt mészkő burkolatok árai, tükrözik a sok emberi erőt a gyártásnál.

Egy két csodálatos falfelület:

 

Következő blog pedig szóljon a padlólapokról.

 

Üdv.

 

Klauser Róbert

Keresés