TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0

…a természet minden stílusban otthon van.

Rólunk

Természetes kőből – rvány, gránit és mészkő -, saját üzemünkben készülő termékeink széles palettáját kínáljuk sokoldalú, változatos felhasználás mellett. Az összekapcsolódó dekorelemeknek köszönhetően akár ugyanaz, vagy egymással harmonizáló stílusok köszönhetnek vissza a lakásban, házban és az udvaron egyaránt, amelyek maradandó, hosszú távú megoldást nyújtanak otthona dekorálására alacsony karbantartási igényüknél és tartósságuknál fogva.

  • Modern, magyar munkaerőt foglalkoztató, új zöldmezős beruházás keretében épített üzem
  • Naponta akár több száz m2 egyedileg gyártott termék
  • Számítógép által vezérelt megmunkálás, precíz, tapasztalt szakembergárda
  • Késztermékek legyártása a megrendeléstől számított 7-10 munkanapon belül
  • Házhozszállítás az ország bármely területére

Ebben is otthon vagyunk

Az általunk forgalmazott természeteskőből gyártott késztermékek kínálata is széles skálán mozog, a homlokzati elemektől egészen a padlóburkolatokig és falburkoló elemekig terjed, melyek sokszínűen alkalmazhatók kültéren és beltéren egyaránt. A sztenderd járólapok, csempék helyett engedje érvényre jutni kifinomult stílusát, válasszon a terasz- és térburkolataink, kerti szegélyelemeink közül és tegye le a voksát a környezettudatosság mellett!

  • Széles, kiváló minőségű, természetes kövekből álló alapanyagválaszték, jelentős készlettel
    • Gránit, márvány és mészkő
  • Rugalmas, egyéni igényhez igazodó méretezési feltételek
  • Interaktív online termékkalkulátor egyedi gyártmányok esetében is

Gyártmányaink egyéni méretre

Kész termékeink

Együtt a közös sikerekért!

Kereskedelmi partnereinknek kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülő, magas presztízs értékű termékpalettát kínálunk a magyar piac egyik legjobb árszintjén, kedvező fizetési feltételek mellett.

Gyártmányaink szállítása megbízható logisztikai rendszerünkben, saját eszközzel történik, rövid határidővel, egyedülállóan kedvező díj ellenében. Lehetőséget nyújtunk a telephelyre vagy közvetlenül az ügyfélhez való szállításra is.

Informatív honlapunkon rengeteg tudásanyag, illetve egy interaktív online termékkalkulátor is helyet kapott, de szakértőink munkanapokon 8.00-16.00 óra között e-mailben és telefonon is szívesen állnak mindenki rendelkezésére.

Emellett partnereinket igény szerint, más módokon -oktatásokkal, képviselettel, megjelenési lehetőségekkel, kis helyigényű termékbemutató display térítésmentes kihelyezésével, építészi és felmérési szolgáltatással – is tudjuk támogatni.

MSON HIDEGBURKOLÓ KFT.

Otthon az építőiparban

Az MSON Kft. több mint 15 éves ingatlanfejlesztési tapasztalatával, jól kiépült, széles kivitelezői kapcsolatrendszerével, elkötelezett, képzett szakembereivel, valamint környezetbarát üzleti filozófiájával biztos alapot ad és garantálja, hogy az Ön otthona a kívánt szakmai és műszaki tartalommal készüljön el. 

Mindennapi tevékenységük középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatuknak tekintik a megrendelők változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.