Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

Üzletünk

Cégünk 2012.09.06.-án alakult, főtevékenysége az idei év közepéig hidegburkolás volt. Mivel elég nagy projekteken dolgozunk és dolgoztunk PL: ETO Hotel, Mosonmagyaróvár Városi Sportcsarnok, Szombathely Készenléti Rendőrség, Budapest Nemzeti Nyomozóiroda, Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia, Leier Irodaház, Audi Iskola, Audi G20 csarnok, Audi G50 csarnok bővítés, Nolato, Hipp, Pez gyárak.

Valamint kifejezetten mészkő burkolatok kiképzése a következő projektekben: Szombathely Püspöki Palota, Majkpuszta Kamalduli Remeteség, Keszthely Kastély Dorottya Ház, Szamosi családi ház, Mosonmagyaróvári piactér, így teljes rálátásunk van a magyar természetes mészkő és hidegburkolási piacra!

Mivel a Murexin ragasztástechnikai cég kiemelt partnere vagyunk, velük egyeztetve és látva az egyre nagyobb igényt a természetes mészkő burkolatok iránt, vállaltunk az idei év közepétől új tevékenységi körrel bővült: Természetes kő megmunkálás, valamint kereskedelem!

A mészkő alapanyagokat megmunkálás céljából, a mészkő termékeket pedig kereskedelmi céllal importáljuk!

Vállaltunk mindenekelőtt teljes mértékben elkötelezett a lehető legkisebb környezet terhelés mellett a saját működési területén!

Ezért csak természetes mészkő és gránit megmunkálással és kereskedelemmel foglalkozunk! Amennyiben megbízóink más burkoló anyagot szeretnének abban az esetben csak a burkolási munkát és a segédanyagok beszerzését vállaljuk!

Én, mint a vállalat tulajdonos ügyvezetője minden esetben szem előtt tartom és kollégáimtól is elvárom a fentiek betartását!

Tánczos Lóránt

ügyvezető

MSON Hidegburkoló Kft.

Keresés