TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0
mészkő falburkolat minta

Természeteskő falburkoló lapok

Természeteskő falburkoló lapok

Mészkő falburkoló lapok

A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, melynek sűrűsége és színe függ a kőzetalkotó szemcsék alakjától és méretétől, vannak lyukacsos és egészen tömör szerkezetű kövek is. A fehértől, az egyre sötétebb bézsen át, egészen a feketéig mozgó színskálán találunk szebbnél-szebb kőlapokat ízlésünknek megfelelően.

Természetes anyag lévén amellett, hogy rendkívül tartós és időtálló, egyedisége vitathatatlan. Hiába is keresnénk, nincs két ugyanolyan mészkőlap: sokszor az évmilliók alatt megkövült őstengeri élőlények maradványait is megtalálhatjuk a feldolgozott alapanyagokban.

Természetes beltéri és kültéri kőburkolat

Örökérvényű mondás, hogy a természet alkotja a legtökéletesebb anyagokat. Nincs ez másképp a kültéri falburkolat esetén sem. A természetes kőnél nincs  stílusosabb és időtállóbb burkolat megoldás. Emellett egyedi megjelenést kölcsönözz otthonunknak. Nincs két egyforma kőlap, hiszen az évezredek során számtalan tényező formálta és tökéletesítette az olyan természetes alapanyagot, mint mészkövet. Számtalan különböző színű mészkő közül választhatjuk ki az otthonunkhoz legjobban illő falburkolatot: piszkos fehértől kezdve a vörösön és a zöldön át egészen a mély feketéig válogathatunk a különböző árnyalatok között. Továbbá a mészkövet alkotó egykori élőlények meszes váza sokszor egyedi diszitő elemként köszön vissza kőburkolatunkról.

→ Mészkő burkoló lapjainkat egyaránt tökéletesen használhatok beltéren és kültéren.

→ Roppantott felületű, sprengelt mészkő lapokat lapokat elsősorban lábazat burkolására ajánljuk.

→ Az antikolt felületű mészkő burkoló lapokat kültérre és beltére egyaránt ajánljuk.

Mészkő kültéri falburkolat

Az olyan természetes kövek, mint a mészkő ellenállnak a természet viszontagságainak, legyen az jég, eső, fagy vagy napsütés, így az egyik, ha nem a legtökéletesebb kültéri falburkolat megoldást kínálja.

Mészkő beltéri falburkolatok

A mészkő előnyős tulajdonságait nem csak kültéren tudjuk kamatoztatni. A természetes kőburkolat beltérben is épp úgy megállja a helyét, mint kint. Nem véletlenül a belsőépitészek egyik legkedveltebb alapanyaga. A beltéri kőburkolat örökérvényű stílust kölcsönöz otthonunknak.

DAKAR mészkő burkoló lap RÓMAI KÉSZLET antikolt, matt felület

19.990 Ft/m²
15.740 Ft + ÁFA

LUXOR mészkő burkoló lap RÓMAI KÉSZLET antikolt, matt felület

14.990 Ft/m²
11.803 Ft + ÁFA

TORONTO mészkő burkoló lap RÓMAI KÉSZLET antikolt, matt felület

24.990 Ft/m²
19.677 Ft + ÁFA

RIO 60*30*1 cm kalibrált falburkoló lapok, fémkefélt, matt felület

24.990 Ft/m²
19.677 Ft + ÁFA

DAKAR 60*30*1 cm kalibrált falburkoló lapok, fémkefélt, matt felület

16.990 Ft/m²
13.378 Ft + ÁFA

Amonstone TORONTO Sprengelt mészkő – fal és lábazati burkoló

19.990 Ft/m²
15.740 Ft + ÁFA

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.