mészkő járólap konyhában

Természeteskő padlóburkoló lapok

Természeteskő padlóburkoló lapok

Mészkő padlóburkoló lapok

A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, melynek sűrűsége és színe függ a kőzetalkotó szemcsék alakjától és méretétől, vannak lyukacsos és egészen tömör szerkezetű kövek is. A fehértől, az egyre sötétebb bézsen át, egészen a feketéig mozgó színskálán találunk szebbnél-szebb kőlapokat ízlésünknek megfelelően. Természetes anyag lévén amellett, hogy rendkívül tartós és időtálló, egyedisége vitathatatlan.

Ellenálló anyag, felhasználási lehetőségei igencsak sokrétűek. Egyedi gyártmányok 2 cm-es vastagságtól, alapértelmezetten fényes felülettel, rendelésre a rendelkezésre állástól függően matt felülettel is. 

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.