TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0
mészkő járólap konyhában

Természeteskő padlóburkoló lapok

Természeteskő padlóburkoló lapok

Mészkő járólap

A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, melynek sűrűsége és színe függ a kőzetalkotó szemcsék alakjától és méretétől, vannak lyukacsos és egészen tömör szerkezetű kövek is. A fehértől, az egyre sötétebb bézsen át, egészen a feketéig mozgó színskálán találunk szebbnél-szebb kőlapokat ízlésünknek megfelelően. Természetes anyag lévén amellett, hogy rendkívül tartós és időtálló, egyedisége vitathatatlan. 

Ellenálló anyag, felhasználási lehetőségei igencsak sokrétűek: padlólaptól kezdve, kültéri teraszburkolatként és  medence körüli járólapként is használható. Egyedi gyártmányok 2 cm-es vastagságtól, alapértelmezetten fényes felülettel, rendelésre a rendelkezésre állástól függően matt felülettel is.

Mészkő padló

A természetes kő kiválóan alkalmas beltéren padlóburkolataként, mivel lenyűgöző és időtálló stílust ad a belső tereknek, illetve strapabíró és rendkívül könnyen tisztítható.

Kültéri járólapok teraszra

A matt felületű és az antikolt mészkő padlólapok kiválóan alkalmasak kültéri járólapként teraszokra, mivel ellenállnak a természet viszontagságainak: többek között fagyállók, illetve ellenállnak a fizikai és kémiai – például savak – hatásoknak.

Medence körüli kőburkolat

A korábban felsorolt tulajdonságok mellett a mészkő padlóburkolat fő ismérvei közé tartozik az is, hogy csuszásmentes felületet biztosit. Így a matt és az antikolt felületű lap tökéletesen megfelel kültéri padlóburkolatként a medence köré, ami egyszerre kölcsönöz stílust otthonunknak és biztonságot a medence körül.

Párosítsa a természeteskő burkolatot méretre vágható medence szegélyköveinkkel, amivel tökéletes lesz az összhatás kertjében! A szövegre kattintva megtekintheti kínálatunkat!

TORONTO 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

26.990 Ft/m²
21.252 Ft + ÁFA

RIO 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

26.990 Ft/m²
21.252 Ft + ÁFA

CASABLANCA 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

18.990 Ft/m²
14.953 Ft + ÁFA

DAKAR 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

18.990 Ft/m²
14.953 Ft + ÁFA

DUBAI 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

16.990 Ft/m²
13.378 Ft + ÁFA

LUXOR 60*30*2 cm padlóburkoló lapok, fényes felület

16.990 Ft/m²
13.378 Ft + ÁFA

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.