TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0

SKY MÁRVÁNY ALAPANYAG ismertető

Gyakori felhasználási területek:

SKY MÁRVÁNY ALAPANYAG ismertető

A SKY világos szürke alapon fehéren erezett márvány. A fény átszűrődik rajta, de tömör, kemény anyag. Bármely felületre jól használható. Fürdők, konyhák, ablakok, lépcsők, padlók és falak felületén egyaránt jól mutat. Használata jómódot, kifinomultságot, ízlést sugall.

Természetessége pedig megismételhetetlenné, egyedivé teszi. Folyosók, kültéri lépcsők, lépcsőfordulók, előterek, nappalik egyaránt befogadják megjelenését. Színei miatt jól kombinálható más anyagokkal.

LEGFONTOSABB AMONSTONE SKY TERMÉKEINK:

  • Egyedi gyártmányok 2 cm-es vastagságtól, alapértelmezetten fényes felülettel, rendelésre a rendelkezésre állástól függően matt felülettel is. (párkány, könyöklő, fedlap, pult, lépcső elemek stb. )

Története

Az AMONSTONE márvány, az érték, a kellem és az igényesség szimbóluma. Ízlésesen használva éppolyan mai, mint amennyire hagyományos. A fény a kristályos kőzeten átszűrődik, oldalról, bársonyos ragyogást ad a felületnek. Tapintása hűvös, sima, mégis olyan, mintha kedvesünk szabad, finom bőrfelületét simítanánk. 

A márvány üzen. Azt mondja, az örök szépség vagyok, a nem múló tökéletesség, az érzékeid vágyának tárgya. Itt a helyem, hogy minden nap örömöt adjak. Persze az sem baj, ha mások kissé irigykedve látják, milyen szépséggel vetted körbe magad.

Előnyei

  • Természetes anyag
  • Csiszolással többször is könnyen felújítható felületet ad
  • Az idő előrehaladtával szépen “avul”, mindig is elegáns marad az eltelt évek számától függetlenül
  • Klasszikus márvány, nagyszerűen illeszkedik minden enteriőrbe

ÉRDEMES FIGYELEMBE VENNI

  • Fényes felületű burkolatként nem viseli jól a savak, maró tisztítószerek hatását
  • A vízszintes felületeket burkolás után azonnal, majd időszakosan  ismétlődően impregnálni kell (alacsony költségű, könnyen, szaktudás nélkül is elvégezhető, évente-kétévente szükséges kezelés)
  • A zsíros, olajos, színes folyadékok maradandó foltot hagyhatnak rajta
  • Nem jó hőszigetelő

FELHASZNÁLÁSI TIPPEK

Ajánlott minimális fugavastagság: 2 mm

Ajánlott fugázó anyag: MUREXIN SF 50 (kb. 1kg/m2)

Ajánlott ragasztóanyag: MUREXIN KWF 61 (kb. 2-4 kg/m2)

Impregnálás: A felhasználás helyétől függően ajánlott (csapadék, közlekedésből adódó szennyeződés, zsíros-olajos szennyeződés pl. kerti grillsütő esetén) A csúszásmentes, matt, valamint a koptatott antikolt felület impregnálása minden esetben KÖTELEZŐ!

Ajánlott impregnáló anyag: MUREXIN Repol S4 szilikonos impregnáló (kb. 0,2-0,5 l/m2)

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.