Vásárlói tájékoztató

A fal és padlóburkoló lapok, palák és kerti burkolatok szállítása rakodóhátfalas autóval történik, logisztikai cég végzi. A honlapon (www.amonstone.hu) készletre jelölt termékek esetében a szállítási határidő a rendelés leadási napjától számított 15 mukanap. A szállítás díja Magyarország területén belül minden esetben nettó 22.500 Ft/m². 5 raklapnál nagyobb rendelés esertén egyedi szállítási díjat alkalmazunk. Egy raklapra azonos termékcsoportből (AMONSTONE egyedi gyártmány vagy AMONSTONE késztermék) vegyesen is készítünk össze rendelést. A szállítás a késztermékek esetén visszaváltható raklapon történik. Rendelés esetén a raklap ára felszámításra kerül. Késztermék esetén visszaváltásra nincs lehetőség.

Az AMONSTONE egyedileg gyártott természeteskő párkányok, könyöklők és fedlapok stb. szállítása a cég saját logisztikai rendszerében történik. Díja  7.500  + ÁFA/ rendelés. A szállítás kisteherautóval a megadott címhez legközelebb eső földszinti pontra történik egy alkalommal előre egyeztetett időpontban. 

A termékek kézzel rakodhatóan kerülnek kiszállításra, a helyszínen a darabok biztonságos, megfelelő, az időjárás és más külső tényezőktől védett elhelyezése a megrendelő felelőssége. 

Az egyedi gyártmányok szállítási határideje a fizetéstől számított minimum 10 munkanap. Minden esetben a visszaigazolásban szereplő várható szállítási időpont a mérvadó. 

A megrendelő hibájából meghiúsult szállítás csak a szállítási díj ismételt megfizetése esetén kérhető. Annak időpontja a cégünk által megszabott logisztikai rendhez igazítva kerül egyeztetésre. 

Az átvételkor tapasztalt esetleges hibákat minden esetben a vásárló köteles azonnal jelezni a teljesítést végző cég fele. Kérjük ilyen esetben írásban az info@meszkoesgranit.hu e-mail címre küldje meg panaszát. Minden esetben kérjük, hogy a vélt vagy valós hibákat fényképen rögzítse és azt küldje meg a megadott elektronikus postacímre.

Gyártmányaink helyes tárolása a beépítésig: 

puha felületen ( pl.: lécek vagy hullámkarton) függőleges falnak vagy más stabil felületnek támasztva, vízszintesen, lehetőség szerint az egyes darabok kezeletlen hosszú élére fektetve érdemes tárolni. A gyártmányokat egymás mellé úgy kérjük elhelyezni, hogy a fényes oldal fényes oldallal a matt oldal pedig matt oldallal érintkezzen. 

Beépítésig fagytól és közvetlen csapadéktól óvjuk a termékeket!

A hosszabb darabok szállítása, vízszintesen az élükre fordítva, közepén megtámasztva, két fő által mozgatva biztonságos.

Az egyedi rendelésre megadott árak 2 cm-es anyagvastagság esetén érvényesek. 3 cm-es vastagságú alapanyagból történő gyártás esetén 30%-os felárat számítunk fel.

Az egyedi méreteket 0,5 cm-es méretlépcsőben kérjük megadni! Minimális és maximális méretek : mélység : minimum 10 cm-maximum 150 cm, hosszúság : minimum 30 cm-maximum 200 cm

A 200 cm-nél hosszabb termék illetve a mélységi méretnél 10 szeres vagy annál nagyobb hosszúságú cikk alapértelmezetten két egyenlő darabban kerül legyártásra.

A kiválasztott alapanyagtól függően felár ellenében kérésre és a megrendelő felelősségére rendelhető ettől eltérő cikk is. Kérjük ezt vegyék figyelembe és rendeléskor kérjenek tájékoztatást!

Az ár tartalmazza a leszabás, élképzés (45 fokos letörés), csiszolás, 1 oldali vízorr metszés, 5-5 cm oldal polírozás díját.
A termékeket polírozott felületű alapanyagból készítjük, egyéb felületkezeléssel a szállítási határidő kb. 8 hét.

Extra kezelések : két oldali élcsiszolás és két oldali vízorr marás : 30 % felár. Három oldali élcsiszolás és vízorr marás : 40% Négy oldali élcsiszolás és vízorr marás : 50 % felár.

Negyedíves lekerekítés díja nettó 3.937 HUF/ folyóméter (bruttó 5.000 HUF / folyóméter). Nem derékszögű, nem párhuzamos vágások árát egyedileg képezzük. Minimum ár nettó 2.000 HUF / db.

AZ AMONSTONE termékek gyártója és forgalmazója az MSON Hidegburkoló Kft.(9200 Mosonmagyaróvár Gyertyán utca 18. Adószám: 24129297208, Cégjegyzékszám: 08 09 024161) rendelkezik az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Mérnöki Szolgáltatások Igazgatóság ÉMI Építőipari Vizsgáló Laboratóriuma által 2020. augusztus 10-én kibocsátott M4-A154X-19566-2020 projektszámmal kiadott, M-4026/2020 témaszámú TVB TIPUSVIZSGÁLATI BIZONYÍTVÁNNYAL a forgalmazott és gyártott Egyiptomi mészkő burkolólapok építési termékek megfelelőségéről :EN 1469:2015, EN12057:2004, EN12058:2004, EN 1341:2012 jelű műszaki specifikációkban rögzített követelményeknek külső és belső térben, padló, fal és útburkolóanyagként való felhasználáshoz. 

TERMÉKEINK ALAPANYAGA TERMÉSZETES KŐ. A MINTAKÉNT BEMUTATOTT TERMÉKHEZ KÉPEST A LESZÁLLÍTOTT TERMÉKEK SZÍNÉBEN ÁRNYALATBELI ELTÉRÉSEK LEHETNEK. A TERMÉSZETBEN NEM FORDUL ELŐ TÖBB TELJESEN AZONOS KŐ-EZÉRT TERMÉKEINK SEM TELJESEN AZONOSAK. A TERMÉSZETES KÖVEK FELDOLGOZÁSÁNAK SAJÁTOSSÁGAI MIATT AZ ANYAGVASTAGSÁGBAN A MEGADOTTHOZ KÉPEST KISEBB ELTÉRÉSEK ELŐFORDULHATNAK. A TERMÉKEINK ALAPANYAGÁBAN FOSSZÍLIÁK, ZÁRVÁNYOK, KRISTÁLYOSODÁSOK ELŐFORDULNAK. A BURKOLÓLAPOKRA MEGADOTT ÁRAK FUGÁZOTT M2-RE VONATKOZNAK. A TERMÉKEKRE A TECHNIKAI PARAMÉTEREKNÉL MEGADOTT AJÁNLÁSOK ÉS UTASÍTÁSOK BETARTÁSA ESETÉN VÁLLALUNK GARNACIÁT. AZ AJÁNLOTT RAGASZTÓ, IMPREGNÁLÓ, FUGÁZÓ ANYAGOK TULAJDONSÁGAIVAL MEGEGYEZŐ PARAMÉTEREKKEL RENDELKEZŐ ANYAGOK HASZNÁLATA ESETÉN A TERMÉKEK IDŐTÁLLÓSÁGÁRA VÁLLALT GARANCIA ÉRVÉNYES. MINDEN ESETBEN TÁJÉKOZÓDJON A KIVÁLASZTOTT TERMÉK ALKALMAZHATÓSÁGÁRÓL AZ ADOTT FELÜLETEN ! A GARANCIA A TERMÉKRE VONATKOZIK, A BURKOLÁSI, BEÉPÍTÉSI MUNKÁLATOK FOLYAMÁN HIBÁS GYAKORLATBÓL ADÓDÓ MINŐSÉGROMLÁSRA, A KIVITELEZÉS HIBÁIBÓL, GONDATLANSÁGBÓL, RAKODÁSI, KEZELÉSI HIBÁKBÓL ADÓDÓ MINŐSÉGROMLÁSRA NEM VÁLLALUNK GARANCÁT.

Rendelés : www.amonstone.hu webáruházon keresztül (elfogadott felhasználói fiók szükséges),
vagy az info@meszkoesgranit.hu email címen vagy a lenti telefonszámokon:
Poloviczerné Mónika sales asszisztens : +36 70 489 8870 (p.moni@amonstone.hu)
Tóth-Gruber Viktor kiskeresekdelmi vezető : +36 70 282 2153 (tgviktor@amonstone.hu)
projektekkel kapcsolatban : Klauser Róbert értékesítési igazgató : +36 30 377 5318 (k.robert@amonstone.hu)
AZ ÁRLISTÁBAN MEGADOTT ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. 1 EUR=410 HUF / 1 USD=400 HUF MNB DEVIZAÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK.
Az ennél magasabb árfolyam esetén egyedi árképzést alkalmazunk.
Az árlista visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk.
A pontos ár minden esetben az adott ajánlatklérésre küldött írásos visszaigazolásunk szerint kerül kiszámlázásra