TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0

KÉSZTERMÉKEK

A fal és padlóburkoló lapok (AMONSTONE KÉSZTERMÉKEK), kerti burkolatok szállítása rakodóhátfalas autóval történik, logisztikai cég végzi.

A honlapon (www.amonstone.hu) készletre jelölt termékek esetében a szállítási határidő a rendelés leadási napjától számított 15 munkanap. A szállítás díja Magyarország területén belül minden esetben nettó 22.500 Ft + Áfa/raklap. 5 raklapnál nagyobb rendelés esetén egyedi szállítási díjat alkalmazunk. 

A szállítás a késztermékek esetén visszaváltható raklapon történik. Rendelés esetén a raklap ára felszámításra kerül. 

GYÁRTMÁNYOK

Az AMONSTONE egyedileg gyártott természeteskő párkányok, könyöklők és fedlapok stb. szállítása a cég saját logisztikai rendszerében történik. Díja  7.500  + ÁFA/ rendelés. Az egy szállítmányban rendelhető gyártmányok maximális össztömege 1.000 kg. Az ennél nagyobb tömegű rendelések díja 1000 kilogrammonként kerül felszámításra. 

  • A szállítás kisteherautóval a megadott címhez legközelebb eső földszinti pontra történik egyszeri díjfizetés ellenében egy alkalommal, előre egyeztetett időpontban.
  • A gyártmányok kézzel rakodhatóan kerülnek kiszállításra, a helyszínen a darabok biztonságos, megfelelő, az időjárás és más külső tényezőktől védett elhelyezése a megrendelő felelőssége.
  • Az egyedi gyártmányok szállítási határideje a fizetéstől számított minimum 10 munkanap. Minden esetben a visszaigazolásban szereplő várható szállítási időpont a mérvadó.
  • A megrendelő hibájából meghiúsult szállítás csak a szállítási díj ismételt megfizetése esetén kérhető. Annak időpontja a cégünk által megszabott logisztikai rendhez igazítva kerül egyeztetésre. 

Az átvételkor tapasztalt esetleges hibákat minden esetben a vásárló köteles azonnal jelezni a teljesítést végző cég fele. Kérjük ilyen esetben írásban az info@meszkoesgranit.hu e-mail címre küldje meg panaszát. Minden esetben kérjük, hogy a vélt vagy valós hibákat fényképen rögzítse és azt küldje meg a megadott elektronikus postacímre.

Tovább a teljes vásárlói tájékoztatóra

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.