TERVEZZE MEG A PÁRKÁNYÁT ÉS KALKULÁLJON ÁRAT NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

Keresés
Keresés
Close this search box.
0

Technológiai megújulás az MSON Hidegburkoló Kft-nél

Pályázat: GINOP-1.2.8-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt címe: Technológiai megújulás az MSON Hidegburkoló Kft-nél

Kedvezményezett: MSON Hidegburkoló Kft.

Azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-03594

Projektösszeg: 14.980.000 Ft

Szerződött támogatási összeg: 10.486.000 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projektidőszak: 2020.12.16 – 2021.10.15.

Projekt bemutatása:

A projekt keretében kőmegmunkálási tevékenységünket fejlesztjük egy darab OSC-Titan 3500 típusú 5 tengelyes multifunkcionális kővágó gép beszerzésével. A beszerzéstől megrendeléseink számának bővülését, ezáltal pedig árbevételeink növekedését várjuk. Ez lehetőséget ad a vállalt munkavállalói létszám megtartására, illetve az újonnan érkező megrendelések révén az esetleges bővülésre is. Emellett az önálló gyártási tevékenység is új lendületet kap.

A projekt eredményeként az MSON Hidegburkoló Kft. technológiai színvonala a lehető legmagasabb szintre kerül, gyártói és feldolgozói kapacitása megújul, gazdasági versenyképessége növekszik, ezért a piacon megtalálható nagyobb vállalatokkal is képes lesz felvenni a versenyt. A kővágó gép pozitív fogyasztási mutatói miatt a gyártási költségek is csökkennek, ami egyszerre jelent megtakarítást és lehetőséget az árak alacsony szinten tartására, azaz előnyt az árversenyben is.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósult meg.

Pénznem

HUF

Vastagság

Itt tudja megadni, hogy milyen magasságú párkányt kíván rendelni. Nagyobb igényebevétel esetén (pl.: kültéren 3 cm) vastagabb párkányt javaslunk, míg beltéren a vékonyabb változat is tökéletesen megfelelő lehet.

Mélység

Itt tudja megadni a párkány mélységét cm-ben. FONTOS! Kültéri párkány esetében a végleges falsíktól érdemes minimum 3cm-es túlnyúlással számolni a megfelelő vízelvezetés érdekében.